Het ontstaan van Nazi-Europa


Het is ondoenlijk om over Europa te praten zonder de ontstaansgeschiedenis van Nazi-Europa te kennen. Je kunt er voor of er tegen zijn, maar wat mij opvalt is dat bijna niemand de werkelijke ontstaansgeschiedenis kent en zich daarin wil verdiepen, als ik er met hen over praat. Daar stopt dan voor mij de discussie. De meesten roepen maar wat om ook iets te zeggen te hebben of praten schools de leugenachtige en aantoonbaar vervalste geschiedenisboekjes na. Na enkele zinnen wordt zo helder als glas, dat, op een enkeling na, het merendeel van de mensen, jong en oud hier omtrent totaal onwetend zijn.

Daarom hieronder de link naar een gewetensvol historisch en wetenschappelijk diepgaand onderzoek, met naam en toenaam van ook nu nog actieve “politici” en andere invloedrijke uit nazi roots voortkomende figuren naar de ware ontstaansgeschiedenis van Nazi Europa op deze link, ook vertaald in het Nederlands.

Als dat nu eens grote bekendheid zou krijgen bij de bevolking van Europa, zit de Europese Commissie in no time achter de tralies en zou er verder geen woord aan vuil worden gemaakt.

Help mee om dit wijd te verspreiden, na lezing…
http://www.relay-of-life.org/nl/chapter.html

Posted on March 13, 2016, in Europe, New Worl Order, Uncategorized, World News, World War 3. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: