WantToKnow.nl – Het € 60 miljoen cadeautje voor Edith Schippers..


Het € 60 miljoen cadeautje voor Edith Schippers..2014 © WantToKnow.nl/.bexHuisarts Hans van der Linde kan weer een beetje lachen, eerst met de financiële steun die hij mocht krijgen voor de kosten van zijn rechtszaak, maar nu vooral toch natuurlijk door de morele steun van de rechterlijke uitspraak..!

De kritische huisarts Hans van der Linde, die door het RIVM juridisch werd achtervolgd om zijn uitlatingen over de jaarlijkse griepprik, spreekt zich in een interview met het Radio 1-programma ‘De Ochtend’ onomwonden uit. Hij geeft heel helder aan waarom hij verwacht dat het advies van de Gezondheidsraad aan de minister zal zijn om te gaan stoppen met het uitdelen van de griepprik.

Volgens dr. Van der Linden is er ruim voldoende (internationaal) bewijs van de ineffectiviteit van de griepprik en in medische kringen is het draagvlak laag.“En het is natuurlijk té gek voor woorden”, aldus Hans van der Linde, “dat na 30 tot 40 jaar vaccineren er nog steeds GEEN ENKEL fatsoenlijk onderzoek op dit gebied is gedaan!” Lees verder:

Bron: WantToKnow.nl – Het € 60 miljoen cadeautje voor Edith Schippers..

Advertisements

Posted on March 7, 2016, in Big Pharma, Health-Gezondheid, Vaccination and Vaccines and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: